Häng hos farmor & farfar

Eftermiddagen har spenderats hos farmor & farfar och vi har bland annat prövat farmors nya städmopp. Inte så glammit jag vet men att städa med bra redskap kan faktiskt vara rätt så kul.

H2O moppen är känd från tv-shop och jag har länge funderat på om den verkligen är så bra som reklamen säger.
Efter några vänder så kan jag konstatera att ångan tar bort otroligt mycket ingrodd skit och golven blir rena utan massa rengöringsmedel. Däremot så är den inte så bra på att ta ända in i hörnen och trasan måste bytas ganska ofta men som tur är så går den att tvätta i maskinen.

Så nu vet ni det allihop! Tror att jag ska låna hem den någon dag för att se om den gör rent i kakelfogarna i hallen för då kanske den är värd sitt pris.

Vad är det förresten med far och morföräldrar och deras envishet om att dra upp byxorna på barnen så att de ser ut som gamla gubbar? Det ser otroligt löjligt ut :)

20121228-184137.jpg

20121228-184154.jpg

3 Comments on Häng hos farmor & farfar

 1. Sofie
  29 december, 2012 at 12:33 (6 år ago)

  Hahaha, exakt så gör min mamma också! (drar upp byxorna på Hjalmar). Det hjälper inte att säga åt henne att det ser helt galet ut, det blir istället en kamp mellan oss jag drar ner och hon upp:)

 2. mormor/mamma
  1 januari, 2013 at 16:28 (6 år ago)

  håller med, byxorna sitter uppe i halsen men jag tror tanken är god.

 3. Roland morfar
  2 januari, 2013 at 07:28 (6 år ago)

  Menar du att ungarna skall ha hängbrallor!!! Klart som katten att dom skall sitta uppe vid axlarna!!! Ja, Ja vi försöker ju att göra vårat bästa…..
  Förresten helt underbara bilder på Melvin. (förutom brallorna då).