Konsten att cykla

Idag knäckte Josef koden om hur man cyklar utan stödhjul. En stolt kille som fick visa upp sina färdigheter när jag kom hem från jobbet. 

I övrigt så är han totalt insnöad på fåglar just nu. I veckor har han studerat dem och haft tusen frågor. Så idag köpte jag en pressent åt han på väg hem från jobbet, min första fågelbok samt så rotade jag fram en kikare som vi hade liggandes här hemma. Så nu blir det fågelsaffari de närmsta dagarna. 

Video på första cykelturen kommer då jag får till det tekniska 

2 Comments on Konsten att cykla

 1. gizze
  19 maj, 2015 at 07:15 (8 år ago)

  Åh så kul! Cykla är nåt magiskt :)

  Haha insnöad…jag är insnöad på att kolla älgar….och letar efter varg och björn- men vill då rakt inte träffa på dom i skogen.

  Hälsar Gizze från ett regnigt och ruggigt Värmland

 2. Roland/morfar
  19 maj, 2015 at 07:56 (8 år ago)

  Heja Josef!!!
  Förstår om han är stolt. Det är stort att kunna själv….