Mycket som händer

Jag har problem med att lägga upp bilder på bloggen och det är bland annat därför jag legat lågt ett tag. Den andra anledningen är att vi har haft fullt upp här hemma.
Älskade mamma har varit på besök en vecka och hon har passat barn och hjälp oss med det vardagliga hushållsarbetet medan vi har arbetat på huset. Lite roligt har vi ändå haft tillsammans och en av höjdpunkterna var när vi på Melvins födelsedag åt middag på Bryggarbacken. Även farmor och faster Marwa var med och gudomligt gott var det. Barnen satt stilla i två timmar och efteråt gick vi en kvällspromenad genom stan. Hela dagen var kanon och lillgubben fick massa presenter och sin efterlängtade spindelmannentårta.

I lördags så hade vi hjälp av flera vänner att gräva om dagvatten ledningarna. Ett hästjobb som hade tagit oss veckor gjordes på en dag och jag är evigt tacksam för all hjälp. Sex av barnen hjälpte till att baka ytterligare en tårta som vi avnjöt och sen avslutade vi med en grillmiddag.

Idag kom regnet och jag har pluggat sen har vi byggt lego och spelat spel hela eftermiddagen och kvällen.

Denna sommar har varit helt underbar och nu ska vi fortsätta njuta de två veckor som återstår innan vardagen drar igång igen. Får återkomma någon annan gång då jag har vardagstjafs och bekymmer som kanske är roligare att läsa om men just nu så känns livet fantastiskt bra.

2 Comments on Mycket som händer

 1. gizze
  19 augusti, 2014 at 07:11 (7 år ago)

  Låter verkligen som ni har det gott!
  Härligt med hjälpsamma grannar/vänner!
  Wow satt de still 2 timmar….då måste det ha varit toppenmat och en härlig upplevelse för dom hihi
  / Gizze

 2. Roland/morfar
  19 augusti, 2014 at 07:18 (7 år ago)

  Förstår att ni haft fullt upp med huset och målning. Snällt av mamma att ställa upp så för er. Bra Bettan. Vänner är också ovärderligt att ha, en stor eloge till dessa som hjälpte er med dagvattnet. Rafika och Marwa ni är också pärlor för familjen!