Nere i huvudstaden

Mina barn är lite flygtokiga och efter att de själva fått packa sina små ryggsäckar så promenerade de förväntansfulla in på flygterminalen. En timme är ganska lagom att flyga med så här små eftersom man i princip bara hinner fika och pyssla lite innan det är dags för landning igen.
Nu är vi hemma hos min pappa och barnen har nyss somnat tillsammans
i moster Fridas säng.
Imorgon vid 8 bär det av mot tv-huset på Gärdet och jag försöker inbilla mig att det inte är en så stor sak och inget jag behöver vara nervös för. Men nog har jag fjärilar i magen alltid. Vill så gärna få fram mitt budskap om att vi alla är lika värda och som förälder så klarar du så ofantligt mycket mer än vad du tror, så länge du tror på ditt barn och ger det oändlig kärlek. Men jag kan inte vara mer än mig själv och även om det finns så mycket jag skulle vilja säga så hinner man inte det på 15 min. Vi får ta det som det kommer och hoppas att något gott kommer därav.

IMG_4496.JPG

14 Comments on Nere i huvudstaden

 1. Anna
  5 november, 2014 at 22:13 (6 år ago)

  Lycka till! Charmtrollet kommer få alla att smälta :) kommer sitta klistrad!

 2. Mari-Louise Lindqvist
  5 november, 2014 at 22:17 (6 år ago)

  Det kommer att gå jättebra för er!Kram!

 3. Mamma/mormor
  5 november, 2014 at 23:35 (6 år ago)

  Lycka till älskade Linda det kommer att gå toppen för er i morgon puss på er

 4. Jenny
  5 november, 2014 at 23:43 (6 år ago)

  Vilket program o vilken kanal? Lycka till!!

 5. gizze
  6 november, 2014 at 07:58 (6 år ago)

  Kommer gå så bra så! Jag ska sitta bänkad! Kram

 6. Chérie
  6 november, 2014 at 09:12 (6 år ago)

  Det kommer gå super bra, lycka till!
  Kramar till er alla :)

 7. Stina på Vimedbarn.se
  6 november, 2014 at 10:17 (6 år ago)

  Hej!
  Jag sitter just nu och tittar på er på tv, underbart att se!
  Du har säkert träffat Paula och Hugo som jag känner, jag är chefredaktör på Vimedbarn.se och Myshowroom.se och tycker det vore roligt att få komma i kontakt med dig. Jag hittar ingen mailadress så du får gärna maila till mig på stina@vimedbarn.se

  Hoppas du får en fortsatt fin dag i Stocholm!

  Vänligen
  Stina Sandström
  Min blogg: http://stinas.me

 8. Carmitha
  6 november, 2014 at 10:19 (6 år ago)

  Hej

  Sitter och kikar på på tv4 nu och googlade upp din adress! Det går jättebra och du får verkligen fram budskapet om att alla är lika mycket värda och jag måste säga att du verkar va en fantastiskt förälder. Melvin är huuuuuur go som helst och så duktig han är!!!

  Fortsätt vara den fantastiska mamman du verkar vara och du kan va mycket stolt över dina barn!

  Må så gott mvh Carmitha

 9. Ann-Charlotte och Vendela
  6 november, 2014 at 10:20 (6 år ago)

  Bra jobbat hos Malou idag! Hoppas att Melvin inte var allt för sockerstinn efter inspelningen ;-). Kram

 10. gizze
  6 november, 2014 at 10:21 (6 år ago)

  Nu har jag tittat och lyssnat på er!
  Så härligt att få se er på ”riktigt” , känns ju som jag känner er :)
  Så fin du är Linda och Melvin är ju helt underbar! Kram på er båda från mig / Gizze

 11. Lotta
  6 november, 2014 at 12:44 (6 år ago)

  Såg er på tv idag. Sån tur att Melvin har en sån mammma som du! Klok och kärleksfull. Melvin kommer att få ett jättebra liv med en mamma som dej vid sin sida

 12. Anna
  6 november, 2014 at 13:44 (6 år ago)

  Fina familjen! Ditt budskap gick definitivt fram.

 13. Jessica
  6 november, 2014 at 15:27 (6 år ago)

  Hej! såg er hos Malou i morse, det var underbart att se, vilken fantastisk söt liten Melvin, all lycka till er. Och du fick verkligen fram ditt budskap.

 14. Roland/morfar
  7 november, 2014 at 10:45 (6 år ago)

  Du gjorde med med bravur. Fick fram det som du ville och dessutom har du värdens bästa kille! Förresten 3 st…Kram.