Resfeber

Nu har vi gått och blivit helt tokiga min man och jag, och det är med blandade känslor som jag nu ser fram emot november månad. I helgen så bokade vi nämligen en resa till USA, närmare bestämt till San Francisco.

Vi har gått och funderat länge, rättare sagt i år på att åka iväg långt bort och bara rå om varandra. I augusti i år så firade vi faktiskt 11 år tillsammans och 10 år som förlovade. Tanken var väll att vi skulle åka innan vi fick barn, men nu blev det inte så och efter att man fått barn så undrar man om det någonsin kommer att bli rätt läge att åka?

Allt som hänt det senaste året och allt som kommer att ske framöver gör att krafterna har sinat och vi behöver påfyllning för att orka.

Att vi ska var borta ifrån barnen i två veckor känns väldigt läskigt men barnen kommer att få det kanon med sina mor och farföräldrar och jag tror inte att de kommer att lida nämnvärt. Glada, starka och trygga föräldrar är vad barnen behöver mest och innebär det två veckor ifrån dem så är det definitivt värt det.

(Bild från wikipedia.org)

 

 

4 Comments on Resfeber

 1. gizze
  23 september, 2013 at 17:24 (9 år ago)

  Det är ni verkligen värda! få tanka energi och se nåt nytt i Världen!
  Barnen klarar det galant!

 2. Roland morfar
  24 september, 2013 at 08:55 (9 år ago)

  Stort beslut att ta som ni gjort men jag stöttar er fullt ut. Skall hjälpa er med så mycket som går. Förstår att du och R verkligen kan behöva och att det stärker er i allt ni gått igenom och kommer att göra i framtiden.
  Även i framtiden vill jag gärna bidra med 1 semestervecka som är barnfri om året. Kramar till er alla fyra.

 3. mamma/mormor
  25 september, 2013 at 18:43 (9 år ago)

  toppenkul för er jag vill så gärna få rå om mina små barnbarn melvin o josef och att du o r får rå om varan är väldigt klokt kram på er

 4. Anna Qvarfordt Korhonen
  25 september, 2013 at 18:56 (9 år ago)

  Klokt beslut!! Hoppas ni får en underbar resa!!