Träna med småbarn

http://youtu.be/oVwk52XSmkU

Vet inte om jag tidigare berättat men jag och en vän har i alla fall startat upp cirkelträning på gymet för byns tjejer. En otroligt rolig stund som jag ser fram emot hela veckan. Jag såg ett klipp på en träningssida där en mamma tränade med sitt spädbarn här om dagen och gjorde en liten utmaning till tjejerna. Så här är mitt bidrag med en 2 1/2 åring. Lite smått kaos men en väldigt san bild av hur det kan se ut i vardagen. 

3 Comments on Träna med småbarn

 1. Roland/morfar
  19 mars, 2015 at 07:37 (8 år ago)

  Bra Linda! Kan tänka mig att det blir minst dubbelt så tufft att träna med barn som utan….

 2. gizze
  19 mars, 2015 at 19:24 (8 år ago)

  Bra jobbat! Vilken toppenidé :)

 3. Mamma/mormor
  22 mars, 2015 at 21:03 (8 år ago)

  Oj det ser ut att vara lika roligt för dig som för melvin