Igår så var det då alla hjärtans dag, en dag som enligt mig är till för att ge lite extra uppskattning till sina nära och kära. Ett kommersiellt påfund då varje dag borde vara en hjärtedag, och de senaste åren så kan jag erkänna att jag dissat denna dag ganska hårt. Men i år så fick jag ett ryck och eftersom pappa R varit borta sen i måndags så ville jag hitta på något roligt. Barnen som var lediga från förskolan åkte med mig till affären för att handla lite mys inför kvällen. Vi köpte lite ingredienser så vi kunde göra bakelser och baka egen pizza till middag. Sen så gjorde vi ett besök på den lokala inredningsaffären. Där fick vi syn på vita små hjärtan och en liten sten som det stod pappa på. Barnen fick när vi kom hem dekorera hjältarna som de ville med färg och glitterlim. De var så stolta och pappa blev jätte glad då han kom hem.
Det blev lite tajt att hinna till Melvins habiliteringsbad så vi hoppade över det och hade en lugn eftermiddag/kväll hemma istället.
Stor kram till alla er där ute och hoppas ni hade en bra dag oavsett om den firades eller inte.

20140215-094903.jpg

1 kommentar den ❤️

Kommentarer är stängda.