I fredags så dök lilla mamma upp hos oss och det har varit full rulle sen dess. Lördagen flög förbi och vi var på julbasar, bakade lussekatter, umgicks med vänner, lagade god mat och såg sport/film. Idag så är det första advent och istället för att trängas med alla andra på stan och gå på skyltsöndag så packade vi väskorna och åkte till badhuset. Pojkarna blir mer modiga för varje gång vi åker och badar och idag så vågade Josef hoppa från kanten och doppa nästan hela huvudet. Men han måste lära sig att stänga munnen för det är inte så roligt att svälja halva bassängen när man hoppar och därför blev det bara ett hopp. Sen har barnen lärt mormor att spela tv-spel och hon har även hjälp mig att få upp nya gardiner i vardagsrummet. Även farmor har varit över och umgåtts med oss och fick smaka barnens nybakta lussekatter.
Som en avslutning på kvällen så hängde jag upp paketkallendern och det ska bli spännande att se ungarnas reaktioner imorgon bitti.

IMG_4617.JPG

IMG_4615.JPG

IMG_4616.JPG

2 kommentarer den 1 advent

  1. Vilken helg, full rulle men toppen rolig. Kan tänka mig killarnas reaktion idag! Skulle gärna se deras ögon när dom upptäcker paketkalendern.

  2. Åh så mysigt med paketkalender…..
    Var några år sen vi hade det här 🙂
    Kul att baka med barnen…duktiga de är!
    Ha en fin kväll! Gizze

Kommentarer är stängda.