Vi är nyss hemkomna från lasarettet i Skellefteå där vi varit på röntgenavdelningen. Idag skulle vi ta en bild för att se hur ryggraden beter sig när korsetten är på. Sen så trodde jag även att vi skulle ta en bild utan för att se om det förändrats något sen sist men det tyckte inte personalen var nödvändigt. För mycket strålning och en oklar remis var svaren jag fick. Vi får väll se imorgon vem av som hade rätt. Denna gång var även sekretessen stor för jag fick inte se den tagna bilden heller.

Hoppas Michael har satt av ordentligt med tid imorgon för jag har mycket som jag vill gå igenom med han om den fortsatta vårdplanen för Melvins skolios.

20130923-132117.jpg

2 kommentarer den 2:a röntgen av rygg

  1. Det är spännande och kanske svåra beslut att ta. Lita på läkarna men precis som du skriver, fråga ända till du tycker att du får bra svar av dom.

Kommentarer är stängda.