Äntligen lördag och tanken var att få lägga skolböckerna åt sidan och spendera helgen med familjen. Men mina planer saboterades under natten då illamåendet och hungern smög sig på. Jag vaknade var 30 min och tillslut steg jag upp för att gå och hämta en banan och ett stort glas vatten. Kändes lagom roligt då barnen dissade Lets Dans och ville hellre sova, så med en tidig läggning så var risken stor för en tidig morgon. R spelade kort med gamla kolleger och var hemma vid 01:00 så jag visste att även han skulle vara trött på morgonen.
Vid 07:00 vaknade barnen men jag fick dem att ligga kvar i vår säng 45 min till genom att plocka fram Ipaden. Vi steg upp och slog igång lite barnprogram och åt frukost i soffan. Vid 9 ringde Linnea och frågade om inte vi skulle komma över och umgås lite? Men jag var fortfarande helt slut och istället så kom vi överens om att Josef skulle få gå över själv en stund. Jag slet då upp R från sängen och kröp ner igen. Resten av förmiddagen har jag legat i soffan då jag är blekare än snön ute och orkar stå upp Max 5 min innan det börjar svartna för ögonen.
Så även om det nu börjar kännas bättre så blir det att stanna i soffan.
Men jag är lite bitter för Annelie skulle på bio med sina föräldrar och se Bamsefilmen och de frågade om vi ville haka på. Jag är så sugen få jag inte fått se någon bio med Josef än men ibland måste man inse sina begränsningar. Istället så fick Josef själv följa med och han var fylld av spänning då han nyss vinkade hejdå till oss. Jag är så glad att han börjar bli en stor/liten kille som vågar bege sig iväg utan mamma och pappa. Och vilka underbara grannar man har som ställer upp för en.
Nu har jag nog klagat färdigt och eftersom R är och handlar och Melvin vilar ute i vagnen så tänkte jag slå igång ett avsnitt av tv-serien Dexter. Det är extremt länge sedan som jag låg i soffan bara för mig själv, men med gott samvete så skiter jag i diskberget i köket!

Ha en trevlig helg!

2 kommentarer den Bitterljuv

  1. Ja det är inte ofta du är sjuk så Ta hand om dig det går fler barnfilmer o vilka änglar till grannar du har kram från mamma❤️

Kommentarer är stängda.