Januari bara flyger förbi och julens lediga dagar är ett minne blått. Snö och kyla hör denna månad till och det har vi fått med besked. En värmande brasa, lite gott te och legobygge gör dock att man överlever dagarna ändå. Mycket hårt pluggande den senaste tiden har det varit men förra veckan så skrev jag tentor i två kurser så i helgen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt med grabbarna mina. Träningen har dessutom återupplivats igen och förutom måndagsgympan så kör jag styrka på gymmet och till veckan så startar jag och en kompis cirkelträning på gymmet för alla som känner att de skulle vilja få mer kraft i vardagen. Josef frågar min nästan varje dag när solen ska komma tillbaka igen och det undrar jag också. Trots att jag älskar att bo i norra Sverige så är det något magiskt med glass i solen och ett löppass under vattenspridaren. Men jag föredrar ändå pulkaåkning framför slask och regn som södra Sverige haft i år och det sägs att det bara är att klä sig efter vädret så funkar nästan allt. Men just januari är en månad som gärna får strykas ur almanackan. I veckan så ska jag försöka få bort de sista julpyntet som fortfarande hänger uppe. Köpte en ny lampa och lite tulpaner till köket och blev genast gladare så det kanske är efter den linjen jag får gå..

små förändringar för kropp och själ gör underverk för helheten!

image

3 kommentarer den Dagarna kommer och går

 1. Vad snygg lampa ja visst är det mysigt med snö o det är välkommet med vårsolen som glittrar mot snökristallerma☀️❄️

 2. Ja det vart riktigt snyggt med lampan. Håller också med om att den där stora lampan på himlen skulle kunna lysa lite mer!! Slask i södra Sverige!!! Vilka fördomar!!! Vi har ju faktiskt snö i flera timmar ibland!!!!! Josef är en riktigt smart liten krabat…

 3. Så fint det blev!

  Jag föredrar snö…i december.
  Nu har vi fått snö, och det fortsätter vräka ner…men temperaturen går upp och ner..trist.
  Nu kan snön få ligga istället…och inte slaska bort.
  Vitt och vackert är det bara ett kort tag..

  Men jag saknar solen och våren…förhoppningsvis kommer den….så småningom 🙂
  / Gizze

Kommentarer är stängda.