Det började med att planet var försenat med lite över två timmar och vi fick bedriva lite tid i taxfreen på Arlanda. Men vid 22 tiden så tog vi oss äntligen iväg. Vi mellanlandade i Göteborg för att släppa av och på nya passagerare och eftersom de hade strulat till det med passagerarelistorna så hade vi fått sätta oss vart vi ville. Men nu i Göteborg kl 23 på kvällen då alla små barn nästan somnat så blev vi ombedda att flytta oss till våra ordinarie platser. Det blev total kaos som ni säkert förstår då 100 pers plötsligen ska ta allt sitt bagage och försöka på en och samma gång ta sig ut i gången och genom folkmassan. Det var flera som rök ihop och mindre dispyter utbröt. Efter ca 30 min gav personalen upp och som tur var så hade inte tagit oss någonstans så vi blev kvar där vi var från början.
Som grädde på moset så bajsade melvin igenom blöjan och även på mina byxor så precis innan kaoset utbröt så fick hoppa in på toaletten och göra det bästa av situationen. Jag fick bort det mesta på byxorna och melvin fick sitta i blöja resten av resan. Inte vidare kul men sånt händer. Som tur var så slocknade båda barnen och jag när vi äntligen lyfte från Göteborg och vaknade först då vi skulle landa av att kvinnan framför oss satt och spydde.
Klockan var då tre på natten och köerna långa till passkontrollen men barnen var jätte duktiga och höll modet uppe.
Tro inte att det slutar här, barnens resväska är borta! Ensam kvar på bandet låg en likadan resväska men det var inte vår. Så barnen har inga kläder, skor eller badkläder. Vi har fortfarande inte fått tillbaka resväskan och jag börjar fundera på om vi någonsin kommer att få det eftersom han som glömt sin inte varit och hämtat sin väska än.
Idag sov vi till 9:30 och sen så har vi städat och fixat här hemma och nyss fyllde vi upp barnpoolen så att barnen åtminstone får svalka av sig lite.
Återkommer då jag är på bättre humör.

1 kommentar den Dålig start på semestern

Kommentarer är stängda.