Som ni säkert redan vet så gästade jag och Melvin idag tv-programmet Malou efter tio som sänds på TV4.

Tänkte kort berätta lite med egna ord om vår dag och för den som inte sett klippet och är nyfiken så finns det på TV4 play.

Taxin kom i alla fall och hämtade upp oss vid 8:20 på morgonen och det är en resa på ca 40 min i Stockholmstrafiken bort till Gärdet.
När vi kom fram så blev jag ganska omgående uppskickad till sminket medan barnen och pappa R fick gå in i greenroom och fika. Jag hade fått veta att vi skulle vara i sändning ungefär vid 10:30 men nu hade de ändrat sig och vi skulle in först. Kanske lika bra det då nervositeten han inte krypa sig på. Innan det var dags så han jag då dricka en kopp kaffe, hälsa på Malou och snabbkolla så Melvins blöja var torr. Sen var det dags att gå in i studion. Då jag aldrig någonsin medverkat i en tv-produktion så hade jag heller ingen aning om vad jag skulle förvänta mig. Men vad jag kan berätta är att studion är ofantligt mycket mindre än vad som upplevs genom tv-rutan. Fick även titta in och se hur Nyhetsmorgon studion såg ut och även den var ganska kompakt men mysig.
Väl inne i Malous studio så kan man lätt tro att det är tio kameramän, ljud och ljustekniker, producenter osv. Men faktum är att vi var nog högst 9 personer där inne och då är pappa R och Josef inräknade som fick stå bakom kamerorna och titta.
Själva intervjun tycker jag flöt på bra och ger en ganska bra bild av oss och vårt liv. Självfallet så kommer man alltid på saker i efterhand som att det där borde jag ju ha nämnt, men så är det väll alltid…
Miljön har skapats för att folk ska känna sig trygga och avslappnade och det lyckades de faktiskt väldigt bra med.
Efter intervjun gick vi till greenroom igen och fika lite innan taxin kom och körde oss tillbaka till pappas lägenhet.

Melvin var helt slut när vi kom hem och efter en halv pannkaka så ville han gå och vila med pappa. Under tiden så satt jag och Josef och tittade på Den lilla sjöjungfrun och lekte med småbilarna. Då det snöblandade regnet öst ner hela dagen så var vi inte så sugna på att gå ut men tog ändå en kort sväng till affären. Nu är grabbarna och hälsar på sin farbror medan jag som knappt sovit inatt ligger i soffan och läser igenom kommentarerna som skrivits.
Tack för alla fina ord som ni skrivit de värmer såklart mitt hjärta.

Lite egna bilder från dagen kan jag som avslutning bjuda på.

IMG_4519.JPG

IMG_4510.JPG

5 kommentarer den En morgon med Malou

 1. Jag tittade på er i dag och du har världens sötaste lilla pojke. Du är en fantastiskt klok mamma och jag ska ha ditt kloka förhållningssätt när vår lilla pojke kommer i början på nästa år.

  Kram till dig från mig

 2. Det var verkligen lyckat! Klart Melvin var slut efter allt 🙂 Och du också efter allt nytt…spänning med allt…Kram igen från Gizze

 3. Va vackert du skriver! När jag läste på FB om dig och Melvin. Tänkte jag på en vän/bekant person och kompis på Facebook, Mikael Andersson. han föddes också utan armar, men även utan ben. Han har skrivit en bok om sin resa till vuxen ålder.
  Armlös,benlös men inte hopplös. Rekommenderar varmt att läsas. Jag önskar allt gott för er alla!
  Pensionerad Arbetsterapeut
  (Mikael har inte varit min patient)

 4. Hej! Såg dig på tv imorse. Vilken fantastisk mamma och förebild du är. Och Melvin, vilken underbar pojke. Han kommer gå långt!! Tack för att du delar med dig av din historia. Hälsningar Helena

Kommentarer är stängda.