Igår var det som sagt min födelsedag och det blev en dag helt i min smak. På morgonen så kom mamma (som är här på besök) in i sovrummet då hon hörde att barnen vaknat med frukost på sängen. Vi tog det lugnt och vaknade till i lugn och ro innan jag och R återigen tog på oss målarkläderna och gick ut. Efter lunch så bakade jag och barnen tårta och sen kom grannarna över på lite fika. Sen påtade vi på i trädgården och planterade lite nya blommor som jag fått. Min älskade hängmatta som stått i förrådet packades upp och jag, melvin och Josef låg och mös en lång stund. Efter det kom det fler vänner på besök och en ny omgång tårta.
Under tiden så lagade mamma en underbar tre rätters middag och jag slappade med mina grabbar framför fotbollen. Ett glas rosévin, jordgubbar, körsbär och godis fick bli avslutningen på denna härliga dag.

20140629-221136-79896961.jpg

3 kommentarer den En underbar dag

  1. Härliga bilder, ni är så fina och det ser mysigt ut!
    Här är bara grått och mulet…och regnigt. Nu får allt sommaren ta och komma tillbaks :)/ Gizze

  2. Vilken dag!!! Du var säkert värd varenda minut av dagen. Bra jobbat av mormor med.

  3. Härligt Linda,jättefin tårta,grattis i efterskott kram!

Kommentarer är stängda.