Idag så spelar Skellefteå första finalmatchen mot Färjestad i SHL.
I morse publicerade Alexander Björk på Ica Kåge en bild där de städat bort Löfbergs kaffe med tanke på kvällen SM-final. Nu svarar Löfbergs VD med att bjuda Alexander till Karlstad.

Det var i morse som Ica Kåge publicerade bilden ovan på sin Facebooksida. Löfbergs har länge varit en stor sponsor till Färjestad som Skellefteå möter och ”Vi måste ju ha finalfint i butiken” har Alexander Björk, Skellefteåkillen bakom publiceringen, sagt till Expressen.se.

Bilden fick snabbt spridning i Sverige och nu har Löfbergs VD Lars Appelqvist svarat Alexander med ett öppet brev:

”Hej Alexander!

Jag märker att du ser fram emot finalserien mellan Skellefteå och Färjestad! Det gör jag också – en högtidsstund för oss hockeyälskare!

På förekommen anledning bjuder jag därför ner dig till Karlstad. Så att du får uppleva en riktig hockeyfest! Vi ser en finalmatch tillsammans i vår loge. Samtidigt bjuder jag på en rundtur hos oss på Löfbergs. Och en god kopp kaffe såklart – för det tycker jag alla supportrar (och Ica-kunder) är värda!

Hör av dig när du bestämt vilken match du vill gå på. Vi ses!

Och lagom mycket lycka till ikväll!

Lars Appelqvist, vd på Löfbergs”

Det märks att det är hockeyfeber i trakten. Till och med barnen kom hem från förskolan sjungandes AIK, AIK, AIK osv. Fritidsbarnen hade dessutom fått måla sig i ansiktena i gula och svarta färger.

20140415-183928.jpg

1 kommentar den Finalfeber

  1. Det verar som om det skall vara finalfeber där uppe i Skellefteå varje år!
    Härligt när bygden blommar upp på våren och även jag håller på Skellefteå AIK.

Kommentarer är stängda.