Att få till bra bilder på barn är ett kosnststycke. Ibland så lyckas jag hyfsat och det år dessa bilder som jag brukar publicera här på bloggen. Men min telefon är idag full med bilder, ca 3000 och absoluta merparten av dem är som dessa. Suddiga och alltid någon som tittar bort. Idag så ville jag ta en fin bild på pojkarna i deras nya fotbollskläder men de ville hellre busa i sängen och tillslut så sa jag att då tar jag en bild på era rumpor istället eftersom det var den positionen de föredrog.
Jag förundras alla som lyckas ta så fina bilder på sina barn och ni får gärna dela med er av tips på hur man gör för att få en bra bild på någon som inte ens kan sitta still i en sekund.

För övrigt så har vi det kanon bra i Tunisien. Badar, shoppar och myser på dagarna. På kvällarna så har vi varit på många bröllops tillställningar hos släktingar eller tagit det lugnt hemma och sett fotbolls-VM.

20140617-000635-395196.jpg

2 kommentarer den Fotografera barn

  1. Gillar dom här bilderna lika bra som dom ”fina” bilderna. Dom här är ju livet, 2 brorsor som verkligen gillar varandra och att busa. Kan det bli bättre!!!!

  2. Sickna goingar!!! Blir så glad att se dom 🙂
    Låter härligt med resan….
    Ha en fin dag…här blir 21 grad och sol idag, det är jag glad för!
    / Gizze

Kommentarer är stängda.