Jag brukar tydligen beklaga mig en del för min kära sambo att jag är så trött jämt. På förmiddagen idag så lackade han ur på mig och tvingade ut mig på en promenad i solen. Detta gjorde extremt gott, för efter 30 min så var krafterna tillbaka igen och jag gick hem för att hämta barnen. Medan vi gick en promenad med pulkorna så lagade pappan i huset mat. Efter lunchen så åkte vi alla till leklandet Leos och busade av oss. Vid 16 så hade jag och melvin bad på lasarettet medan de andra två skulle handla och laga mat. Dessvärre så glömde vi att byta nycklar så när vi var klara i badet då hängde de andra två på gymet och väntade på oss. Som tur var så stod det pizza på menyn och tillsammans så gick det rätt fort att göra. Efter maten så kom farmor och farfar på fika och sen så har vi bara tagit det lugnt i soffan.
Men pigg har jag varit hela dagen så imorgon ska jag nog ut på en kort promenad igen!

Melvin har förresten gjort stora framsteg i bassängen. Han flöt nästan helt själv och fick äntligen till tekniken med att blåsa bubblor i vattnet. Han sken som en sol min lilla badpojke 🙂

20131109-002544.jpg

20131109-002646.jpg

20131109-002655.jpg

2 kommentarer den Från trött till kväll

Kommentarer är stängda.