Idag blev det en ny bilutflykt och denna resa gick 15 mil söderut till Umeå. Josef fick stanna hemma och leka på förskolan och pappa R är på kurs så det var jag och Melvin som åkte. Vi hade en tid inbokad med ortopedteknikern som skulle göra en gipsavgjutning för tillverkningen av den nya korsetten. Melvin har växt så mycket på längden så nu börjar den första korsetten vara för liten.
Jag önskar att jag hade haft möjlighet att ta en bild för det såg verkligen roligt ut när han låg på båren inrullad i gips från halsen ner till rumpan och små gipsrester i håret. (Mitt fel som klappade han där) Men som ni säkert förstod så var jag tvungen att sitta bredvid huvudet och hålla/prata/sjunga/lugna den lilla hjälten. Även om det nog kändes lite konstigt att bli ingipsad så kom det inte en tår och han var fantastiskt duktig på att ligga still. En stor eloge till teknikern som är så professionell och pedagogisk och skapade en tillit han och Melvin emellan. När vi var klara så fick Melvin ta ett litet bad i den stora tvättbänken. Nu kommer det att ta någon vecka med själva tillverkningen men jag tror att det blir riktigt bra.
Dessutom så fick han denna gång välja ett mönster som ska sitta laminerat på korsetten. När inte spindelmannen fungerade så blev det andrahandsvalet fotbollar. Vi får väll se hur det blir när den är klar.

2 kommentarer den Gipsavgjutning

  1. Melvin är helt fantastisk och hans mamma lika så. Perfekt med fotbollar.

Kommentarer är stängda.