Jag vill önska alla läsare ett gott nytt år och hoppas ni haft en trevlig kväll.

Vi har spenderat kvällen hemma och ätit gott samt spelat lite Bingolotto. Väldigt skönt faktiskt och pojkarna höll igång till 22:30 innan de däckade i soffan.

Nu får jag skåla in 12 slaget med min stora älskling och försöka komma på något meningslöst nyårslöfte. Ett är i alla fall att jag måste få tummen ur och snygga till designen på bloggen.

Det har varit ett händelserikt år med många bra och mindre bra händelser men nu längtar jag efter vardagstristess. Igår så var det dock en bra dag, vi var nämligen och träffade ortopedläkaren vår. Melvins skolios har förbättrats med ca 10 grader ner till 32 då han har korsetten på sig. Otroligt skönt känns det att allt kämpande med korsetten verkar ge resultat men det är fortfarande en lång väg kvar och vi kommer få fortsätta kämpa några år till.

Stor kram till er alla!

20131231-231815.jpg

4 kommentarer den Gott nytt år

  1. Va skönt att det går åt rätt håll för Melvin, ett riktigt gott nytt år önskar jag till dig och din familj!
    Kram

  2. Tufft år har ni haft och klarat av det på ett fantastiskt sätt. Ni ena riktiga kämpar i familjen och som du skriver så är det fortsatt kämpande som gäller. Ni finns ständigt i mina tankar och jag önskar er ett riktigt bra år 2014. Kramar pappa.

  3. Åh så härligt att höra att korsetten gör nytta!
    Fina bilder som vanligt!
    Gott Nytt År på er från mig! Kram Gizze

  4. tack för senast det var en underbar jul att få rå om er mycket skratt o mat nu rullar vi fram. skönt att det går åt rätt håll för melvin. God fortsättning på nya året fina foton också. kram mamma

Kommentarer är stängda.