En intensiv gårdag har idag kompenserats med en ”ej gå utanför dörren dag.”

Igår så var vi nämligen först på lasarettet och sedan så var det träff med gamla föräldragruppen. Jag hade plockat med pyjamaser till pojkarna så att de kunde somna i bilen på vägen hem. Det lyckades bra med den lilla men den stora killen var fortfarande upprymd efter allt springande så när vi kom hem kunde han äntligen slappna av och ville då äta sin orörda pizza, 20:30 på kvällen. De sov då till 08:00, så jag ska väll inte klaga.

Idag så har vi som sagt hållit oss inne. Bakat pepparkakor, pysslat till fars dag, sett film och byggt lego. Jag är ändå trött så tänkte lägga mig och läsa lite strax. Väntat bara på att melvin ska sluta gråta. Han som hittills gått så bra att lägga vill numera bara somna i famnen. Måste få lite rätsida på detta så att inte barnvakterna får ett hell då vi åkt.

Beställde även idag en paketkalender till julmånaden. Hade tänkt att pyssla en egen men när jag såg denna så blev jag kär och beställde istället. Jag har en vägg mellan våra sovrum som är helt tom så det blir perfekt att hänga den där.

20131103-211749.jpg

1 kommentar den Helgen

  1. Paketkalendern är toppen för grabbarna. Kommer du ihåg våran vepa med ringar som vi hängde överraskningar i.

Kommentarer är stängda.