Äntligen så fick jag igår krama om mina små älsklingar och de var inte alls sura på oss att vi varit borta utan vi blev överösta av pussar, vilket kändes underbart i mammahjärtat.

Lite hostande under natten gjorde att de fick stanna hemma idag och vi har myst och lekt med alla nya leksaker.

Ikväll så hade förskolan julfest och två pepparkaksgubbar drog vi dit i vagnen. Josef var inte sugen på att sjunga men stod blixtstilla i luciatåget och tittade på alla åhörarna. Helt motsatt mot förra året då han bara sprang runt runt och jag fick hålla fast han för att han inte skulle förstöra för de andra.

Josef och pappa R somnade gott i soffan framför hockeyn då vi kom hem och Melvin var även han trött efter busandet.

Jag ligger efter med skolan så jag tänkte försöka hålla mig vaken en stund till och läsa. Jag tror att jag nästan nu har lyckats ställa tillbaka dygnet.

20131128-220256.jpg

2 kommentarer den Hem ljuva hem

  1. vilken lycklig kille jag ser o pussarna av melvin är ju härliga med. Tack för att jag mormor fick vara med mina underbara barnbarn längtar till nästa gång vi ses. Härligt att ni kunnde njuta av er vuxna liv jag är gärna barnvakt oftare krammmmmmm

Kommentarer är stängda.