Efter några intensiva dygn så är vi nu hemma igen. Vi anlände i tisdags på valborgsmässoafton till mamma i Sundsvall där det bjöds på grillat och andra godsaker. Brasan han vi tyvärr inte besöka men det var inte en allt för betydande förlust. Det var första gången som jag var och hälsade på mamma i nya huset och jag blev förälskad både i området och fastigheten. Jag tror nog att hon kommer att få det bra där.

Igår så påtade vi på i trädgården, var i lekparken och en sväng förbi köpcentret. Dock så undvek jag Ikea eftersom bilen redan var fullproppad med packning. Bauhaus är min nya favorit affär, jag skulle kunna gå där i timmar och titta på inredning, trädgårdsredskap och byggnadsmaterial. Pappa R blev sjuk så han låg dessvärre hela gårdagen i soffan med feber vilket var lite tråkigt men det gick bra ändå. På kvällen så prövade vi att familjebada i bubbelbadkaret och öste på med skum. Pojkarna tyckte inte om när det brusade och bubblade men älskade att leka med skummet.

Josef hade nog kunnat stanna en vecka för när vi var ute och jobbade så var grannbarnen och lekte på sin tomt. De hade en stor studsmatta och ett fotbollsmål. Efter att han stått och stirrat på dem ett tag så frågade de om han ville vara med. Överlycklig liten kille sprang dit och började leka. Sen så stod de på studsmattan i flera timmar medan vi krattade gården. Sen så pratade han om pojkarna och vad de hade gjort resten av kvällen och även idag. Jag kan konstatera att Josef och barn i 8-års åldern går väldigt bra ihop. De tycker att han är söt och rolig och han i sin tur älskar när han får busa och brottas med någon som tål det. Mormor hade även en stor hink med smålego vilket han underhöll sig med hela kvällen.

Vid sex i morse så steg vi upp och började åka tillbaka hemåt igen.  Resan hem gick bra och de sov fram till Umeå då vi lämnade av pappa på jobbet. Sen så åkte vi och hälsade på Britt-Marie på hennes jobb och åt lunch innan vi körde sista sträckan hem. Melvin grät i 45 minuter innan han lyckades somna. Det är inte mycket att göra när man ska koncentrera sig på att köra och vi hade redan vilat i två timmar så jag ville bara hem. Han kommer nog att bli lika duktig i bilen som Josef så småningom men i dagsläget så skulle jag inte bila ner till Tunisien med dem. Detta har vi nämligen tänkt att göra när pojkarna blir lite äldre och låta det ta en vecka ner och en upp så vi hinner se Europa.IMG_2873 IMG_2864 IMG_2883