I helgen så satt vi och försökte hitta på lösningar på hur vi skulle kunna fästa kex och andra matbitar åt Melvin så han kan äta själv.
Idag så sitter vi och håller kexet åt han när han ska äta men det är ganska så jobbigt när man själv ska försöka få i sig någon mat.
Det bästa vore om han själv kunde nå det som bjuds och sitta och tugga på i sin egen takt. Vi försökte som sagt hitta på lite lösningar men inget blev jätte bra. Jag fortsätter och klura och har bläddrat igenom hjälpmedelskattalogerna som jag fått men ej hittat en färdig lösning.

Så kommer ni på något smart så säg gärna till!

20130225-100405.jpg

20130225-100414.jpg

4 kommentarer den Hjälp mig klura

  1. En bra utmaning. Lovar att fundera och prata med kluriga personer. Håller tummarna för dig idag med matteprovet också.

  2. Har funderat på det där! idag när vi var hos mamma och pappa kom vilgot med en såndär korthållare med fot, det kanske skulle vara nåt! eller det finns ju sånna där pinnar som man fäster med en klämma på strykbrädan för att hålla uppe sladden till strykgärnet, en sån kanske man kan klämma fast på bordet å fästa en klämma i!!

  3. Hej! Har just hittat hit till din blogg. Kan han använda benen? Träffade Lena-Maria Klingvall en gång och blev så imponerad hur hon använder fötterna istället för armarna och äter, kammar håret etc 🙂

    • Hej Jenny! Kul att du hittat hit och vill ta del av vår vardag. Förutom avsaknaden av armarna så är denna lilla kille i toppform så tanken är ju den att han kommer att få använda fötterna till allt som du och jag gör med händerna.

Kommentarer är stängda.