Jag är inte så mycket för att sminka mig till vardags utan till sin höjd så kan jag sätta på mig lite mascara och måla ögonbrynen om jag ska in till stan eller träffa vänner. Men till fest så kan jag istället vräka på ordentligt för då är det lite roligt att det blir så stor skillnad mot vardagslooken.

Nu när jag börjar närma mig 30 så har jag kommit underfund med att en skön återfuktande ansiktskräm samt en bra ögonkräm är guld värda. I våras så upptäckte jag två produkter som jag inte klarar mig utan idag så de tänkte jag tipsa om idag.

Den första är ansiktskräm från Eucerin. Den är extremt återfuktande och skön utan att den gör huden fet. Sen så har den solskyddsfaktor 15 vilket var ett av mina krav när jag valde produkt.

Ögonkräm har märket Estelle & Thild och det är den första som jag testat som inte irriterar mina känsliga ögon. Sen så är jag lite skeptisk till om den verkligen reducerar mörka ringar men jag har då inte haft torra ögon sen jag började med den och det är bra. Ett plus med krämen är även att den helt ekologisk.

(Detta är ingen reklam och jag får absolut inga pengar eller andra rabatter för att blogga om dessa produkter. Jag vill bara helt sonika dela med mig av bra produkter som passar min hudtyp perfekt.)