Igår kväll så kom de äntligen, moster Frida och morfar. Frida som nu i England såg vi sist för 6 mån sen och pappa senast i oktober. Så de var efterlängtade kan man gott säga.
Josef hade ont i öronen i natt och var nästintill vaken hela tiden mellan 03-05 och steg sen upp 06.30. Jäkla unge, inte konstigt att han var trött idag och sov en lång stund på eftermiddagen. Hela vårt dygn är upp och nervänt efter snart två veckor av sjukdomar. Barnen sover i och för sig länge på morgonen (till 08.30) eftersom nätterna är jobbiga på grund av allt hostande. Sen så måste de oftast vila lite på dagen för de är trötta. Detta resulterar i att de inte vill eller kan lägga sig för natten för än vid 21.30. Måste få lite rätsida på innan de kan återvända till förskolan.

Men nu till det roliga. Vi har haft ytterligare en innedag som har bestått av massa lek och långkok till middag. Vi har även pysslat i Melvins rum och försökt göra det lite mysigt. Imorgon då ska vi då ut en sväng och klättra i lite snöhögar.

20140202-225811.jpg

5 kommentarer den Inredning i Melvins rum

Kommentarer är stängda.