Så var det då dags, barn nummer två har blivit så stor att han ska börja på förskolan. Hjälp vad snabbt detta år gick!

Så snart ögonen slogs upp på Josef så började pratet om skolan. Han har gått och längtat i en vecka nu efter att få leka med sina kompisar så han stod och trampade otåligt i hallen när vi skulle åka och tyckte att mamma var långsam. Han var även väl medveten om att Melvin också skulle följa med och börja ”skolan” med han.
Eftersom jag ska plugga resterande dagar så ville jag gärna följa med en dag och se hur allt fungerade.

Jag tycker att den timmen som vi var där löpte på riktigt bra. Han ville utforska alla nya leksaker och se vad de andra barnen gjorde. Lite läskigt är det dock med kramar och klappar från de andra barnen. Jag försökte hålla mig en bit bort men Melvin visste precis vart jag var och ville då och då komma för att tanka lite närhet.

Vid 10:15 så gick vi hem men Josef ville leka mer så han fick stanna. Melvin har nu snart sovit i tre timmar så jag tror att första dagen tog lite på krafterna 😉

20130902-133222.jpg

20130902-133236.jpg

20130902-133243.jpg

2 kommentarer den Inskolning på Biet

  1. Kul med första förskoledagen jag tror att Melvin också kommer att trivas jag har även sett vad fin

  2. Det kommer att bli bra! Bra att Melvin reagerar med lite försiktighet, det är sunt av honom. Kul för Josef också att få komma till kompisarna och dom stora barnen.

Kommentarer är stängda.