Jag vet att jag säkert fortfarande räknas som nyförlöst och borde ta det lugnt och vila ett tag till men jag kan inte för nu är jag fan less på att vara en tjockis. De första 10 kg har redan rasat av men de är ju de enkla kilorna som man inte behöver lyfta ett finger för att tappa. Nu återstår 12 tuffa kilon innan jag är nere på min målvikt som är strax under 60 kg. Till en början så ska jag inte vara så hård mot mig själv utan målet är minst tre träningspass i veckan ( långpromenader och gymmet) samt att sluta ”fika” varenda dag. Jag har alltså inte tänkt att börja extrembanta med knäppa dieter eller springa en mil om dan för då kommer jag bara att bli sur och grinig och mjölken kommer garanterat att försvinna från brösten. En sak som irriterar mig fruktansvärt är mammor som är så utseendefixerade att barnet inte får mjölk för att mamma måste bli smal igen fort. Idioti!!! Däremot så tycker jag att man ska gå ner i vikt efter förlossningen för att orka med att leka med barnen och vara en glad och pigg förebild. Sen så ljuger jag för er om jag inte säger att jag självklart vill se bra ut och ha en kropp som jag är stolt över. Men ett tag till så får jag nog gå i mammakläderna. Med Josef så tog det 1 år att tappa alla 24 kg så mitt mål denna gång är att vara fitt igen till våren. Jag kommer uppdatera en gång i månaden och berätta hur det går. Belly Bandit köpte jag  när Josef var liten och det är en fantastisk korsett som hjälper en med hållningen, framförallt när man är ute och går. Sen så passade jag även på att köpa nya promenadskor när jag var på stan senast. SÅ NU KÖR VI!

9 kommentarer den Jag är en tjockis

  1. Linda du är INTE en tjockis!!! Men håller med föregående talare ska bli spännande att följa:) Själv borde jag också börja träna men håller mig till promenader just nu och det är alltid något…

    • Bevisligen så är ju promenader jätte bra eftersom du redan har tappat din kilon =) Jag kommer in till stan och går med dig någon dag!

  2. Ja tror kilona kommer försvinna nu när jag åkt… Haha vi åt så sjukt mycket godis. Jag började oxå träna idag efter frosseriet 😉

  3. du i ett nötskal focucerad med blicken framåt som Josef, du fixar det om du inte dyker ner i godisburken så ofta. vi hänger med i träningen men var rädd om Melvins godismjölk 🙂

  4. Önskar att jag bodde där uppe vid dig så vi kunde ta promenader tillsammans i den fina miljön(!), snart ska jag tappa mina kilon också…(”T minus” 28 dagar….)

Kommentarer är stängda.