Hela dagen så har han gått och frågat när han ska få äta tårta. På eftermiddagen så hjälptes vi dock åt att göra dem vilket bara gjorde han mer sugen. Eftersom de fastar här nere så bestämde vi att tårtan skulle plockas fram efter maten och det var en dödstrött och övervänt liten kille som försökte blåsa ut ljusen. Lycklig och mätt tittade han sedan upp på mig och sa ”mamma, jag äta tårta nu, nu jag sova” Sen så gick han till sängen och la sig.

Han har haft det så roligt idag och hela tiden påmint oss om att han fyller tre år idag. Jag minns väl förra året när vi skulle sjunga, ja må han leva, och ungen blev helt tokig på oss och började skrika. I år så räckte det inte med att sjunga en gång utan han skulle sjunga sången många gånger och högsta stämman hade han nog själv.

Planen var idag att vi skulle åka till leksaksaffären och så skulle han själv få välja en present, men tiden rusade på och eftersom Josef inte ville eftermiddagsvila och därför inte orkade hålla sig vaken så får vi ta det imorgon istället. Det har då inte gått någon nöd på han ang detta då vi redan har en hel drös nygamla leksaker här.

Nu är även jag trött och säger god natt för idag,

20130802-000042.jpg

20130802-000053.jpg

1 kommentar den Josef 3-år

Kommentarer är stängda.