I lokaltidningen Norrans helgbilaga så kan man idag läsa ett litet reportage om oss. Jag är nöjd med både texten och de fina bilderna men att vi skulle hamna på första sidan hade jag inte räknat med. Rubrikerna gör att det känns lite upphajpat och en underton av fokus på det negativa kan jag tycka. Inget som står där är osanning och jag förstår att rubriker ska väcka intresse hos läsarna.

Eftersom detta är min blogg och jag får skriva exakt vad jag vill så kan jag understryka att vi har fått en fantastisk liten son och glädjespridare. Denna pojk har förutom sitt funktionshinder en utomordentlig hälsa och jag tror att han kommer att fixa livets alla utmaningar galant. Jag är oerhört tacksam och glad över att jag har fått bli mamma till detta lilla mirakel.

Att bli förälder kommer att innebära både glädje och sorg vid många tillfällen i livet. Jag vet att det är många föräldrar som har betydligt tätare kontakt med sjukvården än vad vi kommer att ha och jag vill att ni skänker en tanke till dem och deras barn. Melvins funktionshinder är ovanligt men inte livshotande på något vis och vi ska göra han till en självständig och stark individ som har båda fötterna på jorden.

20130427-182952.jpg

3 kommentarer den Lokalkändis

 1. Vilken glad kille och på framsidan dessutom, är man snygg så ska man ju visas upp ordentligt 🙂
  Är också helt säker på att han kommer få ett härligt liv, och med föräldrar som er så kommer han alltid att ha ett gott stöd!

  Javisst är det nåt speciellt med barndomsvänner…Jag har 2- helt underbara…vi ses inte så ofta men allt är sig likt när vi ses, och man behöver inte göra nåt speciellt tillkrånglat för att umgås och bara trivas!

  Hoppas ni har en fin kväll! / Gizze

 2. Jättefin bild på Melvin. Bra också om du känner dig nöjd med reportaget, att få det precis som man vill får man aldrig!
  Glöm inte att jag vill ha ett exemplar.
  Melvin har haft tur som har kommit till världens bästa familj och det känns innifrån hjärtat att han kommer att klara sig bra och att han kommer att få den hjälp till självhjälp som han behöver.

Kommentarer är stängda.