Storstädat har vi gjort hela helgen. Rensat ur vår soptipp garaget, så nu ser man äntligen golvet igen. Det har vi inte gjort på över två år… Sen har vi dammat, torkat och putsat resten av huset. Vi har även försökt gräva bort trädgårdslandet på baksidan men det tar sin tid och vi får nog fortsätta när vi kommer tillbaka från semestern. Jag vill avverka så mycket som möjligt på tomten för jag orkar inte ta hand om allt och blir bara ledsen då jag ser hur brännässlorna tar över mer och mer.

Josef har lärt sig att klippa och satt nästan 45 min på köksgolvet och klippte små bitar av presentsnöret då jag lagade mat idag.
Melvin i sin tur älskar att hjälpa till i köket och laga mat med oss, men idag så roade han sig med att laga mat på sin spis och med sina grytor under tiden då jag gjorde det ätbara.

Efter middagen så gjorde vi en fruktsallad på melon, jordgubbar, vindruvor och äpple som vi tog med till grannen. Där satt vi på deras altan och njöt samtidigt som vi tittade på traktorn som klippte gräsytan i mitten på kvarteret. Samhällsnämnden har bestämt att det ska bli en fotbollsplan där vilket jag tycker är toppen. För tidigare så har det bara varit massa sky och råttorna har trivts jätte bra.
Sen vill de även göra ett utegym i byn vilket de har mitt fulla stöd för.

Melvin fick för övrigt ögoninflammation igår lagom till första semesterdagen. Hoppas att det inte blir så långvarigt och besvärligt samt att vi övriga klarar oss undan.

20140602-215802-79082049.jpg

1 kommentar den Måndag

  1. Det var en riktig ”klippare” det 🙂
    Härligt med semester….är en underbar tid nu!
    Hoppas ni slipper ögoninflammation! Inte kul…
    Önskar er en fin vecka! Kram Gizze

Kommentarer är stängda.