En onsdag lider mot sitt slut och själv så ligger jag utslagen i soffan och ser på hockey. Jag kan då inte mycket om denna sport och intresset är svagt men även jag skulle tycka att det vore roligt med ett norrlandsderby i finalen. Vi får väll se men jag tycker att det ser lovande ut.

Josef har fått vara hemma idag för igår när jag hämtade han på förskolan så sa de att han varit jätte lös i magen. En omgång till vart det när vi kom hem men sen inget mer. Jag hade utan problem kunnat skicka han dit idag men det är ju inte så snällt mot de andra om det nu varit nått värre. Jag tror bestämt att han fick sota för att han drack för mycket av vattnet i vattenpölarna i förrgår.

Istället så har vi hängt med faster Marwa hela dagen och busat på ute. Melvin hade nog för roligt för han har enbart sovit 15 min på förmiddagen och 45 på eftermiddagen. I vanliga fall så sover han lätt 3 timmar. Så efter kvällsbadet så var det en trött liten kille som däckade i min famn.

Till lunch så hade jag finbesök att käraste Johanna som ville komma över och surra och äta sin matlåda med mig. Detta måste vi absolut göra om då hon arbetar så nära men då ska jag ta mig i rocken och laga något åt hon. När jag är hemma själv så äter jag nästan alltid gröt till lunch. Jag är för lat för att ställa mig och laga något och så är det rätt så mättande.

Nu är det dags att fylla på sömnkontot så att jag orkar med leklandet imorgon.