Efter att ha lämnat av Melvin på förskolan så begav vi oss mot stan där första besöket idag var på lasarettet. Josefs skelning och synskärpa skulle kontrolleras upp närmare. Det är en stor och duktig kille vi har som satt stilla och gjorde allt som ögonläkaren sa, och när hon droppade ögonvätska på pupillerna så sa han inte ett ord fast vi såg att det sved. Hon kom i alla fall fram till att Josef ligger i gränszonen för glasögon och skelningen var inte så markant att den behöver behandlad med lapp. Ev får vi göra en uppföljning om ett halvår eller så för att fastställa om glasögon behövs eller inte, men hon skulle prata ihop sig med en annan ögonläkare först.
Sen åkte vi in till stan och köpte nya luciakläder åt barnen som har sitt luciatåg redan om två veckor. En pepparkaksgubbe och en liten tomte blev det. Älskar att de gör dessa dresser i tunt och mjukt material så att de även kan användas som pyjamaser.
Sista stoppet var ett bankmöte där vi fick hjälp med lite ärenden och även sänkte boräntan vår.
Sen var klockan nästan tre så på vägen hem hämtade vi upp melvin från förskolan. Det var en trött och varm kille som vaknat efter vilan och när vi väl var hemma så kollade vi tempen. 39,5 var han då uppe i så inte så konstigt att krafterna tröt. Nu är det film i soffan som gäller och inte många millimeter därifrån har jag tänkt att röra mig.

IMG_4581.JPG

2 kommentarer den Ögonläkaren och bankärenden

  1. Lät som en mysig dag..ända till jag läste feber…
    Hoppas det går snabbt över…
    I morgon är det ju fredag och helg på ingång…så vila er i form! Kram Gizze

Kommentarer är stängda.