Dagen har till stora delar spenderats i soffan framför OS, med skolböckerna i knät och en stor kopp kaffe. Nu tror ni säkert att det inte blev så mycket pluggande men faktum är att jag har tenta i matematik på torsdag så mellan sprintåken var jag extremt fokuserad…
Jag hämtade pojkarna vid 15.30 och väl hemma så har vi lekt med tågbanan, badat, ätit rester från gårdagens middag och sett lite tv. Farmor kom över och hängde med oss en stund också.
Vid läggning så har nu Josef kommit på den smarta idéen att när jag lägger Melvin så vill även han vara med. Då får han sitta i min famn på kudden intill sängen och lyssna till musiken. Två kvällar i rad har han nu somnat i denna position och jag har bara behövt lägga över han i sin säng då Melvin också gett upp. Jag försökte idag att få Josef att lägga sig på madrassen bredvid sängen men efter 2 min så konstaterade han att det var mysigare att få gosa med mamma. Melvin som ska vara i min famn gärna dygnet runt skäl mycket gostid från storkillen, och då jag är själv med barnen så tycker jag att detta är en perfekt lösning för oss just nu.

20140211-214024.jpg

20140211-214033.jpg

1 kommentar den OS plugg och tågbana

  1. Lycka till med tentan och jag tror att du har 2 lyckligaa killar som somnar på ett skönt och tryggt sätt.

Kommentarer är stängda.