Så var det dags att börja en fyra veckors lång praktikperiod. Jag sökte mig till kommunensfastighetsavdelning med inriktning mot investeringsprojekt, och vilken vinstlott jag fick! Första dagen och jag har redan fått vara med på ett tekniskt samråd samt ett möte med kultursidan ang detaljutsmyckning. Alla som arbetar på denna avdelning har gedigen och lång erfarenhet/kunskap och jag vill lära mig allt de kan. Dessutom så är de fantastiskt trevliga. Bilden är från mitt arbetsrum som jag fått låna. 

En annan spännande nyhet är att jag idag fick veta att jag fått ett extrajobb som sträcker sig under sommaren och fram till nästa. Jag ska plocka varor på en livsmedelsaffär på förmiddagarna. Helt perfekt då jag är hemma lagom till lunch och kan följa med till stranden eller vad vi nu ska hitta på i sommar. 

Barnen är friska och mår bra men det blir långa dagar på förskolan närmsta månaden. Tur att jag vet att de trivs och mår bra i alla fall. R är borta i veckan och jobbar men farfar hoppade in som barnvakt ikväll när jag for på min gympa. Sen sjöng vi tillsammans i sångboken innan jag stoppade de små liven i säng. 

Nu ska även jag sova och ladda inför en ny spännande dag imorgon.  

 

2 kommentarer den Praktik

  1. Låter bra! Skönt när man trivs och det är nya roligheter på gång!
    Dags att sova här också 😉 / Gizze

  2. Kul och grattis! I bland ska man ha lite tur och det är du väl värd.

Kommentarer är stängda.