Jag pratade just med min lillkussin Nicolina i telefonen. Så himla kula att hon ringde för det var evigheter sen vi pratade sist.
Jag vet inte hur vi kom in på det men det spelat egentligen ingen roll. Det vi diskuterade var hur fruktansvärt irriterande det är med folk som gör statusuppdateringar flera gången om dagen på facebook. De skriver nått i stil med att de vaknat och är trötta precis som alla andra också är den här årstiden. Sen så skriver de vad de ätit till lunch och om de har tränat. Har de barn så blir det även något inlägg om vad ungen gjort för tokigheter idag. Sen så finns de även de som lägger upp söta bilder som de hittat på Google och gärna flera om dan!
Jag blir rent tokig på detta, sluta!!!
Skriv gärna om det hänt något speciellt och roligt i era liv men jag skiter fullständigt i om ni ätit pannkaka till lunch…
Nu har jag rensat massor i min lista för att slippa läsa att Kalle som jag gick förskolan ihop med har borstat tänderna eller inte.
Min uppmaning till dessa människor är att starta en blogg istället för då kan alla andra välja själva om de vill gå in och läsa vad du åt till middag idag.

3 kommentarer den Statusuppdateringar

  1. Och det var så himla kul att prata med dig också :)! Snart igen! Bra uppmaning, jag instämmer helt och hållet, vi är trötta på sånt ;)!

  2. håller med till 100% kul att Melvin har vänt sig. vad mysigt ni har haft det, du behöver få koppla av. kram

  3. Hej Linda.
    Har alldeles nyligt hittat till din Blogg. Kul att du börjat blogga!! Härligt att få följa er lilla fina familj. Jag satt just häromdan och sa detsamma som du skrivit om statusuppdateringarna på facebook. Det går helt klart till överdrift. Helt sjukt.

    Hade så gott och hälsa med dig/Sofia A

Kommentarer är stängda.