Vi fick en kallelse hem igår angående ett läkarbesök på handkirurgen. Kl 17:15 en torsdag eftermiddag hade de bokat vilket jag kan tycka är en otroligt dum tid. Som tur var så vet jag att Erica var där med Theo för nån vecka sen och hon vart extremt besviken då detta möte enbart tagit 10 min och inte mycket vettigt sades.

Så jag ringde dit idag och fråga varför de kallat oss innan vi gjort en rönken på axelpartiet så att vi vet vad som finns och inte? Jag har inte tänkt att åka 28 mil för att en läkare ska se på Melvin och konstatera att inget går att göra för än han har mer information.

De ringde upp nån timme senare och sa att de bokat in rönken kl 15:15.

Så nu blir det i alla fall två flugor i en smäll. Tråkigt bara att de inte kan tänka själva!

3 kommentarer den Tänk ett steg längre tack

  1. Smart gjort ! Jag önskar att vi också hade haft den tanken innan vi åkte ner. Hoppas ert besök ger er lite mer än vad vårt gjorde. 🙂 kram

    • Det var tack vare er om man nu får säga så som jag visste att det bara skulle bli ett kort möte. Förmodligen så hade han säkert sagt ännu mindre till oss än till er och det är inte värt att åka så långt för så lite information tycker jag. Går det bra med töjandet förresten?

  2. Så här kommer det att vara hela tiden, glöm inte det! Du måste hela tiden ligga minst ett steg före, förvänta dig inget annat!!

Kommentarer är stängda.