imageI omgångar genom livet så har jag tyckt om att dricka te men det är bra många år sedan som jag gillade det senast. Men nu har jag kommit över ett te som jag absolut älskar dels smakmässigt men även att det är ekologiskt, faretrade märkt och koffein fritt. Finns i många goda smaker men än så länge så har jag bara hunnit pröva licorice och cinnamon samt rooibus och honeybush. Finns att köpa i de flesta matvarubutiker så testa vet ja. Det gröna ett som syns på bilden har jag inte prövat än men ska se om det finns på hyllan nästa gång jag handlar. Så himla bra allternativ för mig som vanligtvis dricker ca 10 koppar kaffe om dagen att få variera med något annat och då speciellt kvällstid.

Idag så har vi för övrigt varit och familjetränat på gymmet. Älskar vårt gym som vi har här i byn då det sällan är rusning om man säger så. Idag fick vi vara själva i 45 min innan det kom ytterligare en tjej och tränade. Barnen rullade stora bollar till varandra och så hoppade vi grodhopp tillsammans. Själv så fick jag hjälp av min största älskling att göra ett ordentligt benpass och han assisterade mig med skivstången då jag körde benböj. 40 kg à 10*4 klarade jag vilket jag är stolt över då det var länge sedan jag tränade med vikter.

 

2 kommentarer den Te älskare igen

  1. Underbart att hela familjen kan köra. Bra om du och R kan sporra varandra.

Kommentarer är stängda.