Barnen är med farmor och farfar ikväll och jag och min största älskling sitter och väntar på att bion ska börja. Hobbit är filmen vi ska se och när klockan börjat närma sig 20:30 då filmen är tänkt att börja har dörrarna fortfarande inte öppnats. Förbryllad plockar jag fram biljetterna igen för att se att jag inte sett fel. Nej det har jag inte, men datumet visade 27/12. Skit! R har på något vis lyckats boka till nästa vecka. Jag springer upp för trappan och tränger mig längst fram i den långa kön. Snälla hjälp mig, utbrister jag. När jag förklarat problemet roppar tjejen till sina kolleger i de andra kassorna. Stopp, jag ska ha platserna som släpptes på rad fem precis! Så hon fnissar åt vårt misstag men löser ändå problemet åt mig.
Tack så mycket du snälla tjej som räddade vår filmkväll!

1 kommentar den Tur i oturen

Kommentarer är stängda.