Nu sitter vi i bilen igen för att köra de 80 milen som vi har hem. Att Sverige är så långt känns oerhört jobbigt just nu men barnen sover än så länge gott.

Veckan har varit oerhört intensiv men rolig och lärorik. På kvällar och även i helgen så har vi passat på att träffa alla släktingar och vänner. Pappa ställde upp som barnvakt i fredags och då gick vi ut på restaurang och en kortare visit på Stureplan. (Ingen av oss är några nattklubbsfantaster). Barnen har fått leka i bandhagsparken där det även finns lite djur att se på och äta glass i massor. Favoriten blev nog ändå när vi åkte tunnelbana, mycket spännande jämfört med bilen som är vårt vanliga transportmedel.

Måste även få skryta lite och berätta hur fantastiskt duktiga de har varit när vi spenderat dagarna på sjukhuset. De har pysslat, lekt och cyklat omkring i korridoren och inte yppat ett pip om att de vill därifrån när mamma och pappa suttit och pratat med läkare, arbetsterapeuter och sjukgymnaster.
Mycket konkreta tips och råd har vi tagit med oss hem. Vissa kan vi börja tillämpa redan nu och andra har vi med oss för framtiden. Sammanfattningsvis så har det varit en extremt lyckad vecka men det är klart att man nu längtar hem.

5 kommentarer den Underbar vecka

 1. Låter som ni haft det gott!
  Härliga goa ungar ni har!
  Är ni hemma nu så sov gott…är ni i bilen ännu så kör försiktigt!
  Kram Gizze

 2. Det var som vanligt underbart att få träffa er. Grabbarna är intensiva men underbart gulliga. Nu klarar jag mig säkert 14 dagar innan längtan efter er börjar kännas igen. Kramar till er alla. Pappa/morfar.

 3. Vad härligt och intensivt ni har haft det hela fam tufft att åka så lång en dag bra gjort puss ni underbara familj

 4. Tack för en underbar kort eftermiddag. Det var jätte kul att få träffa hela familjen, speciellt grabbarna Josef och Melvin. Hoppas att få träffa er i september igen.

  Ha det så bra allihop

  //Ann

Kommentarer är stängda.