Som ni säkert redan vet så har elektronik kedjan Expert gått i konkurs vilket är extremt tråkigt. Jag har flera bekanta som arbetar där och mina tankar går idag till dem och deras familjer. Hur som helst så innebär en konkurs att det blir en stor utförsäljning av sortimentet och idag så var det dags för expert. R tyckte absolut att jag skulle åka dit och snäll som jag är så packade jag in barnen i bilen och åkte. Som tur var så skulle även svärmor följa med. När vi kör in på området så möts vi av total kaos, bilar överallt och kön till butiken är flera hundra meter lång!!! Vi ställde oss en stund i kön tills vi insåg att detta är rent vansinne vi kommer aldrig att komma fram. Dessutom så stod det vakter i dörren som släppte in några åt gången. Vi gav helt enkelt upp och gick till blomaffären istället och shoppade. Jag tror inte R blir så nöjd när han upptäcker att det blev massa ljung på trappan istället för en ny tv men det skiter jag i.

20120921-125411.jpg

20120921-125430.jpg

4 kommentarer den Vad tänkte jag riktigt?

  1. håller med ni har redan en fin tv o viktigaste var att ni tog hand om varanndra med blommster känsla.

Kommentarer är stängda.