Dessa älskade små ungar verkar ha för roligt för att sova när deras mamma vill det.

Jag har två alternativ när pappas väckarklocka ringer vid 05:30.
1: fort stiga upp med Melvin som då också vaknar innan han hinner väcka Josef.
2: ligga kvar och dra sig med två vakna killar i sängen 2 timmar medan de ser barnprogram på tven.

Alternativ 2 innebär dessvärre att Josef inte orkar vara vaken hela dagen utan somnar på eftermiddagen vid 15:00. Antingen så väcker man han då efter 15 min och han gråter 2 timmar för att han är trött och sur. Eller så låter man han sova 1 timme men då är han omöjlig att få i säng innan 21:30. Och har inte somnat förrän 22:00.

Inget av alternativen är att föredra men idag så steg jag då upp vid 05:30 och kan nu konstatera att det var ganska så mysigt att få ligga i soffan och gosa medan jag såg på nyheterna. (Vilket jag i vanliga fall aldrig får göra)

Att jag även fick skratta lite åt Peter Jihde som sa att tittarna skulle maila sina frågor eller liknande till svt.se istället för TV4.se som han sände ifrån gjorde det inte sämre. Klantskallen skämdes så han blev alldeles röd och sa att han säkert får sparken nu. Hahaha!!!