I Skellefteå kommun så har alla barn som har hemmavarande syskon rätt till 15 timmar på förskolan. Som ni redan vet så har jag en riktig energiknippe till 2-åring som älskar att leka och busa. Tyvärr så har han en mamma som just nu inte orkar ge han all den stimuli som hon skulle vilja och han behöver så därför valde vi att ansöka om mer tid på förskolan. Det är tydligen inte så lätt att få beviljat detta eftersom det krävs särskilda skäl och när jag igår fick samtalet från förskolechefen om att de beviljat vår ansökan så blev jag överlycklig. Detta är nog säkert ganska kontroversiellt och det finns säker dem som tycker att är man hemma så ska du vara med dina barn, punkt slut. Men för mig så handlar det både om mitt, Josef och Melvins behov. Josef mår inte bra av att sitta hemma och se på tv på dagarna för att mamma är ledsen och kraftlös för att hitta på något annat. Utan får jag ”vila” på förmiddagarna så finns det mer kraft till lek på eftermiddagarna speciellt då R jobbar borta och man ska rodda allt själv. Nu vet jag inte varför jag sitter och förklarar mig för jag skiter i allas åsikter men innerst inne så har jag nog lite dåligt samvete.

5 kommentarer den 15 timmar blir 25

  1. Dåligt samvete? Det tycker jag absolut inte. Med all rätt ska ni få den hjälp som ni behöver. Det här är det minsta någon kan göra för er. PUSS

  2. Men toppen:). Å du ska verkligen inte ha dåligt samvete. Jag är så imponerad av dig min vän <3

  3. Du har all rätt i världen till det, jag säger som dom andra, ha inte det mista dåligt samvete.

  4. Du är den absolut bästa mamma dina två små, otroligt fina pojkar kan ha! Tro aldrig något annat!

Kommentarer är stängda.