I nio månader går man och bär på sitt lilla underverk. Väntar, längtar och funderar på vem det är som bor där inne. Det är en helt fantastisk tid även om man inte alla stunder mår toppen. Sen så kommer då äntligen dagen som man gått och väntat på. Dagen då ens lilla älskling vill komma ut.
Att för första gången få hålla sin skatt i sina armar och få känna lukten av h*n är precis allt man gått och drömt om.

Idag så har Melvin varit utanför magen lika länge som han låg i den. Jag kan inte annat än säga att jag är tacksam för all den tid du delat med oss och jag har älskat dig från första stund. Hoppas på många år framöver fyllda med bråk, tårar, skrubbsår, bus kramar och kärlek. Åtminstone tills mitt hår är alldeles grått och ansiktet så rynkigt att krämer är sedan länge lönlöst.

20130515-211754.jpgIMG_2982 IMG_2979

6 kommentarer den 9 fantastiska månader

  1. GRATTIS Melvin! Och TACK för att du alltid är så fantastisk och får mig att längta lite extra mycket efter dig och alla stjärnor i din familj.

  2. Så fina bilder på dig med Melvin i magen 🙂
    Tiden går så snabbt…tycker nyss att jag själv gick med stor mage- men hmm det var visst sommaren 93….snart tjugo år är han min prins 🙂
    Kommer säkert bli många skrubbsår och trotsåldrar, och allt på vägen som kallas livet, så härligt!
    Kram Gizze

  3. du är vacker både utanför och innanför lycko din karl hoppas han är lika stolt över dig som din mor. puss linda och hela din härliga familj och pussa melvin nej kittla honom lite extra från mormor

  4. Jag älskar era skrattgropar, så charmig familj att ni vinner mitt pris för väldens bästa 😉 hipp hipp hurra för Melvin

Kommentarer är stängda.