Det jag glömde skriva igår är att när jag var på lasarettet så tittade jag även in till Barbro på förlossningen och överlämnade några påsar som jag gjort i ordning med spädbarnskläder i. På förlossningen så får de ju träffa mammor som inte alltid kommer från så bra förhållanden och kanske inte har haft råd att köpa de första kläderna till sin nyfödda lilla bebis. Och jag fick i alla fall ihop fem påsar med ett ”startkitt” så att de klarar de första veckorna. Hon blev då uppriktigt glad och sa att det verkligen behövs så det känns ju bra.

3 kommentarer den Bebiskläder

  1. du har ett hjärta av guld,önskar att världen bestod av fler som du Linda. Sverige har fler o fler som har det svårt ekonomiskt. Snygga kassar.

  2. Håller med mor din Linda. Ditt hjärta är stort och dessutom av guld <3 Det är så härligt när du skriver, berättar och visar vad som händer i era liv. Vi bor ju så långt i från varandra så för oss som träffar er så sällan är det guld värt att se hur ni mår och grabbarnas utveckling. Stor stor kram till er alla. Hoppas vi ses snart!
    Chérie m.fam

Kommentarer är stängda.