Vår hårddisk gick sönder för någon vecka sedan och eftersom datorn även den gick sönder i sommars så var det de ända stället som jag hade kvar alla bilder på. Alla bilder från när Josef var liten, semesterbilder ja allt!!!
Jag har varit grymt ledsen och orolig för att det ska vara borta för alltid. Vår vän Jonas som är grym på datorer lovade att titta om det går att göra något och idag så fick jag veta att alla bilderna finns kvar. Tack så hemskt mycket Jonas, du är verkligen bäst!

Jag undrar hur många ställen som man behöver spara bilderna på för att undvika att en sådan här katastrof inträffar igen? Datorn, hårddisk, Usb, servrar… Vill verkligen inte att detta ska hända igen.

Nu när jag startat min blogg så kommer då bilderna som jag lägger upp här att sparas för all framtid och det blir så småningom som ett stort fotoalbum/dagbok och det är bra.

Fick förresten se bilderna från förskolefotograferingen idag. Nytt för i år är att man får välja mellan tre bilder samt bestämma vilken bakgrund som ska användas. Jag har suttit och laborerat lite så att alla nära och kära ska få en bild och så passade jag även på att beställa ett nytt Iphone skal till min mobil för det behövs verkligen. Det är ju trots allt Josef som använder telefonen mest så varför ska inte han då få pryda den… Åh!, nu har jag verkligen blivit en tönt mamma, men jag älskar ju mina små troll! Nedan ser ni hur den ena och i mitt tycke den bästa bilden blev.

3 kommentarer den Bilderna är räddade

  1. Ja det var verkligen skönt, tacka Jonas från oss alla. Josef är farligt charmig, man kan ju nästan käka upp honom.

  2. Puhhh vad svettigt,tur att Jonas kunnde hjälpa. Vilken fin Josef han ser ut att vara 3år, det kanske blir så när man blir storebror. GULLUNGEN

Kommentarer är stängda.