Jag har haft en ovanligt gnällig och klängsjuk pojke de senaste två dygnen. Tänderna håller mest troligen på att explodera upp i munnen och detta har gjort att Melvin har haft 38-40 gradig feber sedan tisdags. Mellan febertopparna så är han ändå glad och kämpar på men det märks att allt inte står helt rätt till. Jag får inte heller stoppa in fingret och massera tandköttet som han gillade tidigare utan det är svullet och gör ont. Läggningen och nätterna är inte heller vidare roliga, han vaknar var annan timme men somnar om lätt om man lägger sig bredvid han. Hoppas detta går över snart både för han och vår andras skull!

Sen så har Josef fått en ny vagel i ögat. En lika stor och hemsk som han hade för några veckor sedan. Han är som tur var inte så störd av den, det ser mest roligt ut. Lite som om han varit med om ett stort slagsmål.

Nu öser regnet ner här i norr och vi håller oss inne idag tänkte jag. Jag hade tur att förskolan skulle på utflykt till skogen idag för de kom och hämtade upp Josef här hemma. Bara på med regnkläderna och pussa hej då och sen skuttade han glatt iväg med fröken i handen.

1 kommentar den Dumma tänder

  1. Men stackarn då..ni har inte nån bitleksak som kan kylas/ frysas? Brukar vara skönt att få ”gnaga” på …
    Hoppas killarna är snabbt krya igen!
    Ha en fin Midsommar!
    Kram Gizze

Kommentarer är stängda.