Det är helt otroligt så mycket man hinner på en dag då man stiger upp tidigt och inte ser på tv. Vaknade av mig själv vid 6 och klockan åtta så var jag på gymmet. Sen så har vi shoppat, lekt i parken, tittat på fåglarna vid dammen och varit på barnkallas. Efter middagen så han jag klippa gräset innan jag åkte in till stan för att fika med min fina vän Elin från Stockholm, som är här och hälsar på sin nyfödda brorsson. Caféet kastade ut oss vid tio så då gick vi en långpromenad vid älven innan jag åkte hemmåt igen. Klockan var då efter elva och den norrländska solnedgången var fantastisk. Nu är jag dock trött så säger god natt men önskar er alla en trevlig morsdag imorgon.  

   

1 kommentar den En lång men rolig dag

  1. Grattis till dig på mors dag.
    Förstår att du hade en riktigt skön dag och det är du verklig värd.

Kommentarer är stängda.