Inatt så var tandfen på besök för första gången i denna familj och en liten tand förvandlades till en guldpeng. Dock så var det inte Josef som tappat sin första tand utan Melvin som tidigare på dagen ramlat och slagit ut ena framtanden. Han ramlade nog lite olyckligt för hela tanden med rot och allt hade följt med. Själv så omgavs jag av dåligt samvete igår för jag hade glömt mobilen på kontoret och var ute på möte när det hände, men R som alltid är tillgänglig svarade och rykte ut. De gjorde en första bedömning hos tandläkaren och det såg ändå helt okej ut, men läppen var så svullen att det var svårt att se ordentligt så vi ska dit igen på måndag. 

Jag har inte heller berättat att för två veckor sedan så var jag på akuten och limmade ihop ett veck i pannan då jag klantigt nog drämt kofoten i skallen. Nu får vi lugna oss lite med sjukhusbesök tycker jag.

Men idag blir det trevligheter då vi alla ska fara på 3-års kallas. Dessutom kanske även hinna träffa min barndomsvän som är här och hälsar på. Solen skiner och det bådar för en underbar dag!  

 

  

2 kommentarer den Tandfen

 1. Stakars Melvin! Hoppas guldpengen var till lite tröst.
  Jag håller också med om att ni gärna kan hålla er borta från sjukhuset nu ett tag!!!!
  Kramar till er alla.

 2. Men stackars Melvin…
  Minns inte hur det kändes men jag slog själv ut min tand då jag var 1½- 2 år…
  Har svullen läpp där och alltid haft så livet sätter sina spår…

  Låter som du haft trevlig dag med go vän och allt…
  Här i Värmland är kallt…idag blåsigt värre…och regnet har vräkt ner i många dar nu…trött på det minsann .Nu vill vi ha sommar 😉

  Ha en fin vecka och ta det lugnt med kofoten! Kram Gizze

Kommentarer är stängda.