Jag vågade inte gå till öppna förskolan idag med tanke på mina tidigare magbekymmer och risken att smitta någon annan. Istället så har jag och Melvin dolat på här hemma och småplockat samt pluggat en del. Magen mår då mycket bättre och imorgon så hoppas jag att jag är helt återställd.

Jag kom på att jag glömt att berätta att jag fick ett C på matteprovet som jag skrev för snart två veckor sedan. Eftersom jag och många i min närhet inte förstår sig på det nya betygsystemet så kan jag informera om att det är ett svagt VG. Detta känns ju toppen och förhoppningsvis så behöver jag inte plugga någon mer matte nu för att få min behörighet. Men läraren skulle väga ihop resultatet med mitt betyg från 2004 och återkomma nästa vecka innan allt är klart.

Sen så kom min älskade pappa och barnens morfar hit idag och ska stanna hos oss tills på söndag morgon. Tanken är den att vi ska leka, mysa och äta gott samt få lite kvalitetstid med varandra. Pappa hade med sig en egenkomponerad uppfinning som ska underlätta för Melvin att äta kex och annan enklare mat själv. Det är ursprungligen en lampa som går att böja och vända i alla dess riktningar och på den sitter en klämma som ska hålla fast maten. Själva uppfinningen fungerar bra men kexen är lite hårda så de bryts lätt sönder. Men jag ska fortsätta prova imorgon för att se om vi kan finjustera den lite. IMG_3819

3 kommentarer den Fiffigt

  1. Fan va grymt med matten!!!!! Du är så duktig att jag spricker och bara vill stutsa upp och ner!

  2. Bra jobbat!

    Du ska veta att jag har googlat och funderat….smart pappa du har! Har sett flera olika klammor och stativ till kameror som kanske skulle va nåt….med Clips till, men svårt…fortsätter tänka (fast jag tänker dåligt)

Kommentarer är stängda.