En gott och blandat påse, fem bullar, fyra kex, och fruktsallad. Detta är vad vår tvååring åt till mellanmål idag!
Hur allt detta kan rymmas i denna lilla mage är en gåta för mig.

Innan vi fick gäster idag så var jag och storkillen på Ica och handlade och det är en riktig utmaning att få ner rätt saker i kundvagnen. Vänder man uppmärksamheten åt något annat håll i två sekunder så kan det ligga köttbullar och svartpeppar där som inte alls stod med på inköpslistan. Lite kompromissande blev det när han hittade en dinosaurie och den fick följa med hem.

Nu så har vårt främmande från Umeå precis lämnat oss och vi ligger döda i soffan allihop. William som bara är två dagar yngre än Melvin är även han ett litet charmtroll och mamma Susanne är alltid lika rolig att umgås med. Åh pappa Andreas var inte så tokig han heller.

Ikväll så blir det mys med familjen framför melodifestivalen och snart så åker köttbiten in i ugnen. Synd att jag hällde ut det sista rödvinet för det hade nog smakat bra. Med godisskålen är då ordentligt påfylld så vi ska nog klara oss.

20130209-155735.jpg

1 kommentar den Finfrämmande

  1. Alltid kul att umgås med dig också 🙂 Och roligt att träffa hela din fina familj! Det var ett tag sen jag kollade in din blogg så det finns många inlägg för mig att läsa. Du är så duktig på att skriva och uppdatera vilket är väldigt kul 🙂 Kram!

Kommentarer är stängda.